Оптові продажі товарів -info@topunity.com.ua
4 999 грн

Медленноварка Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide

Є в наявності
25630-56
Відгуки: (0)
4 999 грн
Су-Вид із функцією повільноварки. Ви хочете приготувати смачну, корисну їжу для сім'ї? Раді познайомити Вас із секретом кулінарії професійних кухарів - су-вид, sous vide. Ви можете готувати 3 різними способами - насолоджуйтеся найніжнішою запіканкою, смаженою куркою або ідеальним стейком у п'ятницю ввечері, приготованим у форматі су-вид. Су-Від - унікальний інноваційний спосіб приготування їжі зі збереженням смакових і корисних властивостей продуктів Суть технології полягає в наступному: 1) ½ частину каструлі наповніть водою2) встановіть потрібний рівень температури: від 55°C до 60°C для м'яса і трохи вище для овочів. Мета полягає в тому, щоб готувати продукт рівномірно, не пересмажуючи, а також зберігаючи всередині один і той самий ступінь готовності, зберігаючи соковитість3) помістіть продукти в герметичний пластиковий мішок. Порівняно з традиційними методами варіння герметизація їжі в пластикові пакети зберігає сік і аромат, які могли б бути втрачені в процесі приготування4) покладіть пакет у чашу су-вид5) натисніть старт, щоб почати процес приготування Повільноварка. Тушкування, томління або запікання за невисокої температури, з мінімальною кількістю жирів або у власному соку, є одним із найкращих варіантів приготування дієтичних страв. Оскільки повільноварка готує продукти за малих температур, продукти в ній не підгоряють і не википають. Їх не треба постійно помішувати. Датчик внутрішньої температури продуктів. Незалежно від того, готуєте Ви соковиту смажену курку або ніжний шматочок яловичини, датчик внутрішньої температури гарантує, що будь-яка страва буде соковитою та ніжною. Датчик вимірювання температури контролює процес нагріву в режимі реального часу і з точністю до градуса відстежує температуру продуктів упродовж усього процесу. Встановіть бажану температуру, як зазначено в інструкції, цифровий дисплей покаже поточну температуру м'яса. Щойно м'ясо досягне заданої температури, Sous Vide Slow Cooker підтримуватиме цю температуру, підтримуючи його приготування на оптимальному рівні, тоді як цифровий дисплей показує, як довго м'ясо готувалося.
Характеристики
Доставка
Київ/Харків/Суми/Одеса /Дніпро/Запоріжжя/Львів/Кривий Ріг/Миколаїв/Вінниця/Херсон/Чернігів/Полтава/Черкаси/Хмельницький/Чернівці/Житомир/Кропивницький/Рівне/Івано-Франківськ/Тернопіль/Кременчук/Луцьк/Біла Церква/Краматорськ/Ужгород/ Нікополь/Павлоград
Особливості
Інтегрований щуп для постійного контролю температури
Тип
мультиварка
Колір
Чорний
Аксесуари
Кришка
Управління
Так
Країна виробник
Туреччина
Су-Вид із функцією повільноварки. Ви хочете приготувати смачну, корисну їжу для сім'ї? Раді познайомити Вас із секретом кулінарії професійних кухарів - су-вид, sous vide. Ви можете готувати 3 різними способами - насолоджуйтеся найніжнішою запіканкою, смаженою куркою або ідеальним стейком у п'ятницю ввечері, приготованим у форматі су-вид. Су-Від - унікальний інноваційний спосіб приготування їжі зі збереженням смакових і корисних властивостей продуктів Суть технології полягає в наступному: 1) ½ частину каструлі наповніть водою2) встановіть потрібний рівень температури: від 55°C до 60°C для м'яса і трохи вище для овочів. Мета полягає в тому, щоб готувати продукт рівномірно, не пересмажуючи, а також зберігаючи всередині один і той самий ступінь готовності, зберігаючи соковитість3) помістіть продукти в герметичний пластиковий мішок. Порівняно з традиційними методами варіння герметизація їжі в пластикові пакети зберігає сік і аромат, які могли б бути втрачені в процесі приготування4) покладіть пакет у чашу су-вид5) натисніть старт, щоб почати процес приготування Повільноварка. Тушкування, томління або запікання за невисокої температури, з мінімальною кількістю жирів або у власному соку, є одним із найкращих варіантів приготування дієтичних страв. Оскільки повільноварка готує продукти за малих температур, продукти в ній не підгоряють і не википають. Їх не треба постійно помішувати. Датчик внутрішньої температури продуктів. Незалежно від того, готуєте Ви соковиту смажену курку або ніжний шматочок яловичини, датчик внутрішньої температури гарантує, що будь-яка страва буде соковитою та ніжною. Датчик вимірювання температури контролює процес нагріву в режимі реального часу і з точністю до градуса відстежує температуру продуктів упродовж усього процесу. Встановіть бажану температуру, як зазначено в інструкції, цифровий дисплей покаже поточну температуру м'яса. Щойно м'ясо досягне заданої температури, Sous Vide Slow Cooker підтримуватиме цю температуру, підтримуючи його приготування на оптимальному рівні, тоді як цифровий дисплей показує, як довго м'ясо готувалося.
Характеристики
Доставка
Київ/Харків/Суми/Одеса /Дніпро/Запоріжжя/Львів/Кривий Ріг/Миколаїв/Вінниця/Херсон/Чернігів/Полтава/Черкаси/Хмельницький/Чернівці/Житомир/Кропивницький/Рівне/Івано-Франківськ/Тернопіль/Кременчук/Луцьк/Біла Церква/Краматорськ/Ужгород/ Нікополь/Павлоград
Особливості
Інтегрований щуп для постійного контролю температури
Тип
мультиварка
Колір
Чорний
Аксесуари
Кришка
Управління
Так
Країна виробник
Туреччина
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Рекомендовані товари